Natuurbad en Camping Engelbert BV heeft vacatures!

 

Natuurbad en Camping Engelbert BV heeft vacatures voor
  • Beheerders
  • Exploitanten van het Paviljoen

Natuurbad en Camping Engelbert BV zoekt per 1 maart 2022 beheerders voor het uitvoeren van alle voorkomende werkzaamheden betreffende het park. Dit betreft onder meer onderhoud groenvoorziening, schoonmaak en lichte reparatiewerkzaamheden. Daarnaast zijn er receptiewerkzaamheden, zoals het ontvangen van gasten en uitvoeren van administratieve taken. Voor dit totale takenpakket zijn de kandidaten klantvriendelijk, sociaal vaardig en vormen zij het visitekaartje van de onderneming.

Verder kunnen ze zelfstandig werken, zijn inzetbaar voor alle voorkomende werkzaamheden, hebben een redelijk actieve kennis van de Duitse en Engelse taal en kunnen met de PC, inclusief het Office pakket, overweg.
Tot dusver zijn de werkzaamheden van de beheerders uitgevoerd door een beheerderskoppel, dat woont in de beschikbare bedrijfswoning bij de ingang van het park.

Natuurbad en Camping Engelbert BV is een camping met een groot natuurbad onder de rook van Groningen. De totale oppervlakte van het park bedraagt 12,8 hectare. De camping is een rustige en gezellige familiecamping en alle noodzakelijke faciliteiten zijn op het terrein aanwezig. Op het park zijn 70 vaste staanplaatsen, 5 trekkershutten en 25 vrije campingplaatsen.

Tevens zijn wij op zoek naar exploitanten van het Paviljoen op het park. Toekomstige uitbaters beschikken over de noodzakelijke horecabevoegdheden.

Het paviljoen is volledig ingericht en beschikt over een zaal met bar en circa 60 zitplaatsen en een terras met 50 zitplaatsen grenzend aan het water van het natuurbad. Op een mooie zomerdag kunnen er tot 1000 zwemmers het natuurbad bezoeken. De keuken is voorzien van alle benodigde apparatuur. Verder beschikt het pand over een grote opslagruimte. Het paviljoen is dagelijks geopend in de periode april t/m september, waarbij de openingstijden in overleg te bepalen zijn.

Vragen en reacties met brief en CV kunt u richten aan:   vacature@natuurbadengelbert.nl